Miért Sano?

mert Törekszünk arra, hogy a minőség és innováció legyen mindig előtérben

A Sano több mint 600 terméket gyárt, különböző kategóriákban: piperecikkek és a személyi higiénia, eldobható felnőtt-és gyermek pelenkák és nedvszívó termékek, háztartási tisztítószerek és karbantartás, mosóporok, gélek és öblítők, rovarriasztó és a rovarirtó szerek, papír-és tisztító termékek.
A közelmúltban végrehajtott lépések eredménye a már megszerzett öt szabvány (ISO 9001: 2008, ISO 14001: 2004, OHSAS 18001: 2007, Green Mark, Platinum Mark), mely célokat saját magunk számára határoztuk meg, figyelembe véve mind a fogyasztók érdekeit, mind a vállalat alkalmazottainak biztonságát és a környezvédelmi és minőségirányítási előírásokat.
Mi, a Sanonál vállaljuk, hogy továbbra is az élvonalban álljunk a mnőség javítását minden szinten, hogy az innovatív termelési technológiákat megvásároljuk, hogy környezetbarát nyersanyagokat és működéseket egy kifinomult minőség-ellenőrzési rendszeren keresztül vigyük, amely biztostja a megfelelő termelési folyamatokat.

 

mert Figyelembe vesszük a fogyasztót minden egyes Sano termék megalkotásánál

A tervezés ezzel kezdődik és végződik - a hűséges fogyasztóval.
Minden ötlet, legyen az egy új termék vagy egy meglévő javítása, mindig szem előtt tarjuk az Ön egészségét és kényelmét. 'Mi a probléma? Használjon Sano-t' nem csak egy szlogen, hanem egy életforma is. Mi a felmerült problémákra, a fogysztókat figyelembe véve fejlesztünk és keresünk minőségi és gazdaságos megoldást. Minden egyes Sano termék optimálisan igazodik a klímához, életmódhoz, valamint a sajátos igényű és ízlésű családokhoz. Ezért annak ellenére, hogy az izraeli piacra beléptek a nagy nemzetközi vállalatok, az izraeli fogyasztók továbbra is jelentős mértékben inkább Sano terméket választanak.

 

mert Fontos a környezet megőrzése

A Sano létrehozott egy külön csapatot, amely magában foglalja a Környezvédelmi Védelmi Minisztérium vezetőjét, és feladata a szabványok és biztonsági előírások koordinálása, hogy megfeleljen a környezetbarát termelési folyamat követelményeinek. Feladata, hogy kidolgozzon egy átfogó tervet arra vonatkozólag, hogyan csökkentse a környezetszennyezést, megelőzze, megőrzizze a természeti, környezeti és közösségi forrásokat és a növekvő biztonsági szintek tudatosságát a vállalat munkavállalói és a vásárlói körében. Különös hangsúlyt helyezzen a megelőzésére, a káros anyag kibocsátás csökkentésére a levegőbe, az infrastruktúra javítására és a hulladék és szennyvíz-ciklus kezelésére
Minden Sano termék előállításakor szigorúan betartjuk a legszigorúbb nemzetközi szabványokat és a környezetvédelmi rendszer előírásait.
Minden Sano előírás összhangban tevékenykedik a szigorú amerikai és európai normákkal, a biztonságos, jó minőségű termékek védelme mellett a zöld környezetet is figyelembe véve.
Sano védi az ózonréteget: Sano egyike volt az első cégeknek a világon aki leállította a freon gázt -, amely elpusztítja az ózonréteget - sok évvel ezelőtt. A Sano csökkenti a hulladék mennyiségét azzal, hogy kisebb a csomagolása a termékek nagy részének, és utántöltő zacskóban is lehet őket kapni. Így a Sano csökkentette a hulladék mennyiségét és a szállítási követelmények is jobban megfelelel, és hozzájárult a műanyag újrahasznosításhoz, ami nagy költség.
Sano Nature - egy sor ökológiai és környezetbarátság termék, amelyek gyorsan fejlődnek, hisz minden évben új termékek bevezetésére kerül.

 

mert a nemzetközi piacokra betört egy izraeli Brand

Sano mindig volt és mindig lesz, az izrali háztartásokaban ápolás vagy tisztítás terén. Nincs olyan izraeli otthon, ahol ne használnának legalább egy Sano terméket. Ennek ellenére az utóbbi években a Sano termékek sikeresen betörtek a nemzetközi piacokra is világszerte, hisz izraeli márka magas színvonalú, az innováció, a minőség képviselője az izraeli ipar büszkesége és becsülete számos országban van jelen:Románia, Magyarország, Ukrajna, Lettország, Moldávia, Bulgária, Ciprus, Észak-és Dél-Amerikában, Szingapúrban és Tajvanon.
Sano tervezés és gyártás együtt működik a legszigorúbb amerikai és európai szabványokkal.

 

továbbá azért,

mert a Sano garancia a minőségre
mert környezetkímélő hatóanyagokkal dolgozunk
mert kozmetikai termékeink nem vesznek részt állatkísérletekben, és ezt a 'nyuszi' szimbólum is igazolja minden egyes termékünkön
mert termékeink koncentrált minőségűek, így sokkal kevesebb kell belőlük, mint más hasonló termékből
mert mindenre van megoldásunk, ami a háztartási tisztítás terén felmerülhet mint probléma
mert mindenkinek az igényeihez igazítjuk ajánlatunkat, és megkeressük a számára legideálisabb tisztítószert, vagy kozmetikumot
mert már több mint 55 éve ezzel foglalkozunk
mert a világ több mint 25 országában nem tévedhetnek az emberek!