Rólunk

...ha TISZTASÁG, akkor SANO!

„A nagyszerűség rendkívüli módon változtatja meg a szokványos dolgokat."
Ortega Y. Gasset


Mi, a Sano csapata teljes szívvel hiszünk ebben, és ennek szellemében dolgozunk nap mint nap, immár 1965 óta.

A Sano céget - Sano Bruno's Enterprises - 1963-ban mindössze 4 alkalmazottal, egy munkagéppel és 3 termékkel alapította Bruno Landsberg, aki ma is a cég tulajdonosa.
Közel 50 év tapasztalatával ma Izrael egyik legjobb - legismertebb - tisztítószer márkája a Sano. Az európai piacon több mint 10 éve van jelen, ismerik és szeretik Angliától, Hollandián át egészen Kelet-Európáig.
Jelenleg is saját fejlesztőlaboratóriumokban fejlesztünk és tesztelünk újabbnál újabb termékeket, a megszokott Sano minőségben.

Folyamatosan arra törekszünk, hogy minél hatékonyabb ipari és háztartási termékeket fejlesszünk ki, miközben számos kihívással szembesültünk a fogyasztók igényeit és szükségleteit illetően.
Nyitott gondolkodásunknak és termékeink kiváló minőségének köszönhetően sikerült a figyelem középpontjába kerülni a piac fontos ágazatainak problémáira irányuló újító megoldásainkkal.
Nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos termékfejlesztésre és több termékünket nemzetközi szabadalom védi.

Termékeinket, melyek tisztító- és kozmetikai szerek, jelenleg 6 gyárban állítjuk elő. Gyártási folyamataink során az amerikai és európai elvárásokat - szabványokat szem előtt tartva, azokat figyelembe véve, a legkimagaslóbb technológiával, betartva a legszigorúbb környezetvédelmi előírásokat állítjuk elő a termékeinket.


Vásárlóink elégedettségét és bizalmát tükrözi, hogy sokan visszajárnak hozzánk, és időről időre újabb és újabb ismerősöket, barátokat hoznak magukkal, akiknek ajánlják termékeinket, és akik szintén visszatérnek hozzánk.
Vannak akik már második generációs Sano használók.
Vannak akik a termékeket Európa más országában ismerték meg, és örömmel fogadták, hogy immár hazánkban is egyre több helyen kaphatóak.
 

Várjuk Önt is szeretettel, a Sano tisztaság világába!